Hoppa till sidans innehåll

SVEMO


Ny certifiering Stuguns MK

(2016-10-25 15:08)
Stuguns MK anläggning Motorgården har miljöcertifierats.
 
Läs bland annat om hur styrelsen har löst ledningen av Roadracingsektionen.
 

Träffpunkt Svemo

(2016-10-20 13:59)
Söndagen den 16:e oktober 2016 anordnades Träffpunkten för sektioner och kommittéer. Styrelsen samt en del kanslipersonal var också närvarande.
 
Vi hälsar Fredrik Hansson välkommen i sin nya roll som ledare för Svemos Roadracing. Vi gläds åt att kunna använda Fredriks erfarenhet och kompetens under den spännande omställningperiod vi befinner oss i.
 
SM-veckan närmar sig med stormsteg och planeringen är i full gång.
 
SVEMOS GRENSEKTIONER - MANDATTIDER. De personer med mandattid tom 2016 och 2017 April kan föreslås till omval alternativt nya personer kan föreslås på kommande nationella grenmöten i höst.
 
Onsdagen den 5:e oktober sändes program "I huvudet på Gunde Svan" på Tv4. I programmet utmanade skidlegenden Gunde Svan den sjufaldige Endurovärldsmästaren Anders Eriksson i just enduro. I programmet fick vi följa Anders utveckling inom Enduro och...
 
Motorcykel- och snöskotervänner! Det har varit en fantastisk höst så här långt. Inte bara har vädret varit soligare och varmare än vanligt, utan i tillägg så har vi ett antal positiva trender inom Svemo för närvarande. Vår ekonomi inom förbundet ä...
 
Motorcykel- och snöskotervänner! Det har varit en fantastisk höst så här långt. Inte bara har vädret varit soligare och varmare än vanligt, utan i tillägg så har vi ett antal positiva trender inom Svemo för närvarande. Vår ekonomi inom förbundet ä...
 
Arbetet med organisationsutredningen etapp 2 är i fullgång. I två månader har läsare på Svemos hemsida kunnat genomföra en enkätundersökning med fokus på ”Framtida medlemskap och organisation samt demokratiska principer”. Nu är sammanställningen a...
 
Från den 1 oktober kan du köpa billigare licenser, gäller de licenser som du använder till träning och tävling i Sverige.
 
I protokollet kan du läsa om miljökommitténs arbete med ljud, biologisk mångfald, klubbkontakter och miljöstöd samt förnyelsebara bränslen mm.
 
Miljöpriset på 10 000 kronor har delats ut årligen sedan 2002. Nu kan just din klubb söka! Ansökan ska vara Svemo tillhanda senast den 1/12.
 
10 nya förare är uttagna till Topp & Talang 2016-2017
 
Svemo och Skövde kommun har fått positivt besked av Skolverket att Motocrossgymnasiet kan flytta till Skövde fr o m hösten 2017 och även utökas med enduroplatser.
 

Sisu2

 

MEDLEMSAVGIFTER2016

FAMILJ: 500:-

SENIOR: 350:-

JUNIOR: 150:-

Se mer information under fliken "Bli Medlem"

 

Folkrace2

 

 

Filtrera nyheter

Postadress:
MK Ran - Motorcykel och Snöskoter
H Olsson, Lövvägen 12
69694 Hammar

Besöksadress:
Stöökagatan 23
69630 Askersund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info