Hoppa till sidans innehåll

SVEMO


Idrottslyftets ansökningstid börjar gå mot sitt slut för projektområdena Ökad tillgänglighet till anläggningar/banor och området Verksamhetsutveckling inom föreningen. Sista ansökan är den 31/3.
 
Kanslipersonalen har under några dagar besökt det franska förbundet FFM för att byta erfarenheter och lärdomar.
 
Nu är det hög tid att föreslå kandidater för årets HugoLevinPris det årliga priset till svensk idrott till unga framstående idrottsledare och idrottsorganisatörer för utmärkt engagemang och stort ledarskap till svensk idrotts bästa.
 
Svemo styrelse har haft sitt andra styrelsemöte för året. Läs bland annat om styrelsens syn på barn- och ungdomsverksamheten i Svemo.
 
Miljökommittén har haft årets första möte.
 

Kansliet på utbildning

(2017-03-20 15:29)
Mellan den 23-27 mars (torsdag-måndag) är större delen av kanslipersonalen på utbildning och kommer därmed inte vara kontaktbara per telefon eller mail.
 
Svemo tar fram en ny informations-, marknadsförings-, utbildningsfilm tillsammans med producentbolaget Lavette film i Norrköping. Samma bolag som tog fram ”Svemo-trailern”.
 
SMC har gått med i Svemo och deras medlemmar får nu ett email från IdrottOnline om att de är medlemmar i IdrottOnline. Artikeln i denna nyhetsuppdatering är hämtad från SMC och förklarar vad som har hänt.
 
Den 11-12 mars genomfördes årets Miljöforum med deltagare från både Svemo och Svenska Bilsportförbundet. Här föreläser Finspångs MS.
 
Under Svemo Miljöforum tilldelades Järva MK Svemo Miljöpris 2017 för sitt miljöarbete framför allt med åtgärder för att gynna den biologiska mångfalden.
 

Prova på MC-Sport 2017

(2017-03-10 11:24)
Nu kan Svemo-klubbar boka en dag där barn och ungdomar får prova på Motocross. Ni som vill prova på Motocross behöver endast ta er till anläggningen och där står allt redo för er!
 
Idag, onsdagen den 8 mars, är det den internationella kvinnodagen och vi på Svemo vill passa på att uppmärksamma alla fantastiska flickor och kvinnor som är medlemmar hos Svemo.
 
Valberedningen har i uppdrag att inhämta förslag på personer lämpliga att ingå i kommittéer och nämnder. Alla är välkomna med förslag och synpunkter.
 
Isracinglegendaren Per-Olof ”Posa” Serenius tävlar i årets säsong av Mästarnas Mästare.
 
Upptäck Europa med motorcykel och hitta dina smultronställen längs resvägen.
 

Sisu2

 

MEDLEMSAVGIFTER2017

FAMILJ: 500:-

SENIOR: 350:-

JUNIOR: 150:-

Se mer information under fliken "Bli Medlem"

 

Folkrace2

 

 

 

Postadress:
MK Ran - Motorcykel och Snöskoter
Stöökagatan 23
69630 Askersund

Besöksadress:
Stöökagatan 23
69630 Askersund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info